• Post Format Статус
 • R.I.P. АЙС

  На 10,07,2014 г. ни напусна Айс!Той не беше черен териер ,но беше съставна част от нашата глутница,живя с нас 13,5 годиниIce

  Тичай по вечните ловни полета Айси,един ден пак ще се срещнем!

 • 15-16.02.2014 CACIB Sofia

  На 15 и 16 февруари в София се състояха две CACIB изложби!

  YORDA JHAMALITSA – 2хCAC,2хCACIB и 2хBOB

  с което закри титлата ШАМПИОН НА БЪЛГАРИЯ!

  Браво на Йори и Честито!

  Yori16.03.14

 • R.I.P. ДЖАМАЛ

  На 02,05,2012 г . ни напусна завинаги Джамал.Почивай в мир мое мило кученце!

  Моста на дъгата …
  Точно до самия рай, от тази му страна, се намира мястото, наречено Моста на дъгата.
  Когато умре някое животинче, което е било привързано към някой измежду нас, то отива при Моста на дъгата. Там има поляни и хълмове за нашите приятели, за да могат те да тичат и играят заедно. Храната, водата и слънчевата светлина са изобилни и нашите приятели се чувстват добре и уютно.

  Всички животинки, които са били болни или стари са с възвърнати здраве и жизненост. Тези, които са били наранени или осакатени, са възстановени напълно и са отново силни – точно такива, каквито си ги спомняме в нашите блянове за отминалите дни.
  Животинките са щастливи и доволни, с изключение на едно малко нещо – на всички тях им липсва някой много специален човек, когото са оставили.
  Те всичките тичат и играят заедно, но идва ден, когато някой внезапно спира и поглежда в далечината. Блестящите очи се втренчват. Страстното тяло потреперва. В един миг то се стрелва от групата, прелитайки през зелените треви, нозете му го носят по-бързо и по-бързо.
  Вие сте забелязан и когато вие и вашия приятел най-накрая се срещате, вкопчени в радостна прегръдка, никой вече не може да ви раздели. Целувки на щастие валят върху лицето ви, ръцете ви галят отново обичната глава и вие поглеждате отново в доверчивите очи на вашата животинка, отдавна напуснала вашия живот, но никога не липсвала във вашето сърце.
  И тогава минавате под Моста на дъгата.
  Заедно завинаги …